پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

دل پردرد بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از اجرای حداقل‌های قانونی | حداقل‌هایی که با هزینه‌های مسکن و درمان هم‌خوانی ندارد

  • کد خبر: ۲۲۲۹۶۶
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
  • ۱
دل پردرد بازنشستگان تأمین‌اجتماعی از اجرای حداقل‌های قانونی | حداقل‌هایی که با هزینه‌های مسکن و درمان هم‌خوانی ندارد
رئیس کانون بازنشستگان کارگری تأمین اجتماعی خراسان‌رضوی گفت: باید در حوزه افزایش‌های سالانه دستمزد، قانون رعایت شود و متناسب‌سازی باید از ابتدای بازنشستگی کارگر اعمال شود و منابعش هم از منابع عمومی دولت که سازمان بازنشستگی سهمی ندارد، دیده شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

علی‌اصغر رضایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره سهم حق مسکن و درمان در حداقل‌های دستمزدی تصریح کرد: در استان خراسان‌رضوی، حدود ۲۸۰ هزار نفر بازنشسته داریم و در شهر مشهد این عدد حدود ۱۸۰ هزار نفر است. حدود ۷۲ درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی حداقل مستمری را دریافت می‌کنند که سال قبل حدود ۶ میلیون تومان بوده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر در حاشیه شهر مشهد، کمتر از ۵ الی ۶ میلیون تومان خانه اجاره‌ای نمی‌توانیم پیدا کنیم که مسلماً بازنشسته اجاره‌نشین با این میزان مستمری شرایط سختی را خواهد داشت.

رئیس کانون بازنشستگان کارگری تأمین اجتماعی افزود: در بحث حق مسکن بازنشسته‌ها، بازنشسته‌های کشوری یک عددی دریافت می‌کنند. شاغلان کارگری امسال حق مسکنشان حدود ۹۰۰ هزار تومان و بن ماهانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است. اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی بن پرداختی ۲۵۰ هزار تومان است و حق مسکن ۲۰۰ هزار تومان است.

رضایی ادامه داد: ما به لحاظ حق مسکن نه به کشوری‌ها شباهت داریم و نه به بازنشستگان کارمندی و کارگران شاغل در سازمان تأمین اجتماعی. متأسفانه به بازنشستگان ظلم مضاعفی می‌شود و هیچ توجهی به دل پردرد آن‌ها نمی‌شود.



وی بیان کرد: مجلس به جامعه کارگری توجه خاصی ندارد و متأسفانه سازمان تأمین اجتماعی از منابع عمومی کشور هیچ سهمی نمی‌برد و سرانه درمان هم به این سازمان پرداخت نمی‌شود.

عضو کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی کشور افزود: این صحبت بار‌ها شده که بزرگ‌ترین بدهکار به سازمان تأمین اجتماعی، دولت و شرکت‌های دولتی است. قوانینی که برای عدالت اجتماعی وضع می‌شود، تحمیلی هستند و منابعی هم که پیش‌بینی می‌شوند، اختصاص پیدا نمی‌کنند؛ بنابراین، سازمان از یک طرف کمبود منابع دارد و از طرفی ۵۰ درصد جمعیت کشور را پوشش می‌دهد که در عمل، هیچ توجهی به این قشر جامعه نمی‌شود.

وی ادامه داد: در دو سال گذشته، سفره بازنشستگان کوچک‌تر شده و ظلم مضاعفی به آن‌ها شده است، حداقل‌های قانونی رعایت نمی‌شود و مجریان قانون قانون‌شکنی می‌کنند.
به گفته وی، بازنشستگان دو ماده قانونی دارند که زندگی‌شان را دربر‌می‌گیرد. ماده ۹۶ که حقوق بازنشسته را تضمین می‌کند و سازمان را مکلف کرده همه‌ساله برابر نرخ تورم مرکز آمار و هزینه‌های زندگی، حقوق را افزایش دهد درحالی‌که سازمان حقوق‌ها را افزایش نمی‌دهد و از طرفی ماده ۵۴ که مربوط به درمان بازنشستگان است که آن هم به‌درستی اعمال نمی‌شود.

رضایی ادامه داد: اکنون زندگی بازنشسته‌ها ماتمکده است. آن‌ها به لحاظ اینکه کشورشان را دوست دارند و قانون اساسی را رعایت می‌کنند و به رهبری اطاعت می‌کنند و نمی‌خواهند بهانه دست اجانب دهند تا حالا تحمل کرده‌اند، اما ازاین به‌بعد زندگی قابل‌تحمل نیست.

رئیس کانون بازنشستگان کارگری تأمین اجتماعی ادامه داد: امیدواریم مجلس جدید که ترکیب جدیدی دارد، بتواند برای این قشر ضعیف و نجیب که بیش‌از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عضو دارد، یک زندگی با رفاه نسبی فراهم کند.

وی گفت: بازنشستگان و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات زیادی مواجه هستند. آن‌ها در تأمین هزینه‌های ازدواج و شغل فرزندانشان و تأمین مسکن و هزینه‌های درمان با چالش‌ روبه‌رو هستند.

در برآوردی که شورای عالی کار قبل از تعیین حداقل حقوق و دستمزد انجام داد، هزینه سبد زندگی یک خانوار ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تشخیص داده شد، درحالی‌که حداقل حقوق را روزانه ۲ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۷۲۸ ریال برای کارگر تعیین می‌کنند که به حداقل مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی هم گره خورده است.

وی در ادامه به این موضوع اشاره کرد که کارگر وقتی بازنشسته می‌شود، هزینه‌هایش بیشتر می‌شود. بخش مسکن هم که یک مشکل بزرگ برای اوست. اگر به نرخ اجاره مسکن در شهر نگاهی بیندازیم، می‌بینیم که در هسته مرکزی شهر بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان بوده و حاشیه شهر با متراژ ۵۰‌متری حدود ۵ میلیون تومان است و این، شرایط را در کنار هزینه‌های درمان به خصوص بیماری لاعلاج برای بازنشسته سخت می‌کند.

وی تأکید کرد: باید در مورد افزایش‌های سالانه، قانون رعایت شود و متناسب‌سازی باید از ابتدای بازنشستگی کارگر اعمال شود و منابعش هم از منابع عمومی دولت که سازمان بازنشستگی سهمی ندارد، دیده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته
United States of America
۰۲:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
برای مخارج عقد ویروسی ۳۰ تومن گرفتم ۳۰ تومن دیگه میخواستم اگر امکانش هست صدای من وبه گوش مسولان برسانید درشرایط سختم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->